لوگو دکتر نجفی توانا
بهترین متخصص روانشناسی

بهترین متخصص روانشناسی در تهران

امتیاز بده

پیدا کردن بهترین متخصص روانشناسی در شریعتی تهران یا هر جای دیگر که زندگی می کنید کار آسانی نیست. در واقع، پاسخ کوتاه این است که تقریبا غیرممکن است!

اما ما می خواهیم به شما کمک کنیم تا بفهمید چرا چنین است و چند نکته سریع را به شما آموزش دهیم تا به شما کمک کند چگونه بهترین روانشناس خود را پیدا کنید؟

 
نحوه انتخاب روانشناس
 
 

روانشناس کیست؟

روانشناسان اختلالات روانی، ناهنجاری ها، احساسات، فرآیندهای فکری، رفتار شناختی را مطالعه می کنند. آنها به افراد برای غلبه بر علائم و عدم تعادل عاطفی  و درمان آن می کنند. آنها عمدتاً تغییرات رفتاری را که فرد دچار آن می شود را با مشاوره درمان می کنند.

روانپزشکی چیست؟

روانپزشکی شاخه ای از پزشکی است که بر تشخیص، درمان و پیشگیری از اختلالات سلامت روان تمرکز دارد. روانپزشکان به مدت چهار سال به دانشکده پزشکی می روند و سپس حداقل پنج سال را در آموزش دستیاری صرف یادگیری در مورد تشخیص و درمان بیماری های روانی می کنند.

بعد ازآن بسیاری از روانپزشکان آموزش های خود را ادامه می دهند تا در زمینه های تخصصی مانند روانپزشکی کودک و نوجوان، روانپزشکی سالمندان و روانپزشکی اعتیاد گواهی بگیرند.

روانپزشکان تنها پزشکان سلامت روان هستند که می توانند دارو تجویز کنند. اما این تمام چیزی نیست که آنها برای انجام آن آموزش دیده اند. روانپزشکان همچنین در انواع روش های درمانی، از جمله روان درمانی، تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) و درمان تشنج الکتریکی (ECT) آموزش دیده اند.

روش پیدا کردن بهترین متخصص روانشناسی در شریعتی

یکی از اولین چیزهایی که بسیاری از افرادی که در جستجوی یک روانشناس هستند که از فهرست های آنلاین روانشناسان استفاده کنید. در حالی که این روش برای اطلاع دادن به افراد در منطقه مورد نظر عالی است، اما واقعاً به شما کمک نمی کنند که کیفیت درمانگر را بدانید.

یکی از مواردی که درانتخاب روانشناس بایستی به آن توجه داشته باشید گزینه خدمات آنلاین و از راه دور است.

تجربیات سال های اخیر به ما آموخته است که باید بتوانید از خانه نیز به خدمات دسترسی داشته باشید. روان‌شناسی را انتخاب کنید که بتواند هم درمان از راه دور و هم درمان حضوری را ارائه دهد.

این علاوه بر اینکه در مواجهه با بلایای طبیعی جهانی مهم است. این امکان را برای شما فراهم می کند تا در صورتی که به موقع به جلسه خود نمی رسید، بتوانید به درمانگر دسترسی داشته باشید.

اما الان چگونه باید بفهمید چه کسی خدمات با کیفیت ارائه می دهد. در اینجا چند تکنیک وجود دارد که می توانید برای اطمینان از کیفیت خدمات روانشناس منتخب خود استفاده کنید.

اگر بطور اتفاقی یک روانشناس را می شناسید، منبع بسیار خوبی در دستان خود دارید. چون مطمئنا این شخص روانشناسان دیگری را میشناسد که ارزش وقت گذاشتن دارند.

متأسفانه، روانشناسان مجاز به درمان دوستان و اعضای خانواده نیستند، برای اطمینان از اینکه تا حد امکان بی‌طرف باشند.

2. بررسی نظرات گوگل

همه ما زمانی که سعی می کنیم بهترین ها را پیدا کنیم به بررسی نظرات گوگل عادت کرده ایم.

3. بررسی صلاحیت ها

مانند هر حرفه ای، روانشناسان خوب و بد صرف نظر از شرایط تحصیلی وجود دارند، اما سابقه آموزشی آنها ممکن است به محدود کردن حوزه جستجوی شما کمک کند.

آپارات دکتر داوود نجفی توانا
 
 
 

10 دلیل برای مراجعه به روانشناس

ک متخصص روانشناسی در چه مواردی می تواند کمک کند؟ چیزهای زیادی وجود دارد که یک متخصص سلامت روان می تواند از آنها حمایت کند. برای دیدن روانشناس ، لازم نیست معیارهای تشخیصی را داشته باشید! بسیاری از مسائلی که روانشناس به درمان آن ها می پردازد، مسائل رایجی هستند و ممکن است همه به آن نیاز داشته باشند.

در زیر به 10 دلیل رایج برای مراجعه به روانشناس اشاره خواهیم کرد:

1. اگر فکر می کنید توانایی عملکردی شما مختل شده است

گاهی اوقات مسائل روانی یا عاطفی می تواند باعث شود از تعهدات اجتماعی کنار بکشیم یا از آن اجتناب کنیم. ممکن است در روابط اجتماعی یا عاشقانه با مشکلاتی روبرو شویم یا

حفظ آن روابط  برایمان سخت باشد. اگر مشکلات احساسی مانع توانایی شما برای عملکرد  درجنبه های مختلف زندگی شده است، می توانید از یک متخصص روانشناسی کمک بگیرید.

2. حمایت پس از یک تجربه آسیب زا

گاهی اوقات تجربه یک موقعیت می تواند بر زندگی و شرایط عاطفی افراد تأثیر بگذارد.  برخی از این شرایط شامل مرگ ناگهانی عزیزان، تجربه آزار جنسی وسوء استفاده عاطفی، خشونت فیزیکی و تشخیص جدی سلامت جسمانی است. در این موقعیت ها، بهترین متخصص روانشناسی به افراد کمک می کند تا بتوانند زندگی خود بهتر مدیریت کند.

3. زمانی که شما از لحاظ عاطفی دچار پریشانی هستید

ممکن است نوسانات خلقی قابل توجهی  داشته باشید که احساس کنید برای شما ناراحت کننده هستند وکنار آمدن با آن ها برایتان طاقت فرسا باشد. صرف نظر از اینکه این احساسات چیست، ممکن است برای مدیریت یا مقابله با آن به حمایت نیاز داشته باشید.

4. وقتی از راهبردهای مقابله ای غیر مفید استفاده می کنید.

گاهی اوقات وقتی با مشکلی دست و پنجه نرم می کنیم، از راهبردهای غیر مفیدی استفاده می کنین تا بتوانیم به احساس بهتری برسیم. به عنوان مثال استفاده الکل ، مواد مخدر یا سیگار کشیدن نمی تواند راهبرد خوبی برای مقابله با مشکلات باشد.

متأسفانه این راهبرد های غیر مفید می تواند عواقب منفی بر سلامت و شادی ما داشته باشد اما یک متخصص روانشناسی می تواند درایجاد تغییرات به شما کمک کند.

5. به وجود آمدن مشکل در روابط

اگر می‌خواهید خودتان را بهتر بشناسید و با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنید، کمک گرفتن از یک متخصص روانشناسی می‌تواند مفید باشد.  گاهی اوقات افراد مجرد، در تلاش برای حفظ رابطه خود هستند و گاهی نیز تجربیات دشوار یا رویدادهای آسیب زا ممکن است بر رابطه شما تأثیر بگذارد.

6. خودسازی

دیدن یک درمانگر همیشه به این معنی نیست که شما مشکلی دارید، گاهی اوقات مراجعه به یک درمانگر به معنای خودسازی است. یک متخصص روانشناسی می تواند به شما در شناخت بهتر از خود، تغییردرنحوه نگاه به دنیا، ایجاد و بهبود روابط، مدیریت استرس در محل کار، ایجاد اعتماد به نفس یا حتی تبدیل شدن به والدین بهتر کمک کند.

7. توسعه راهبردهای مقابله ای جدید

گاهی اوقات افرادی که به روانشناس مراجعه می کنند می خواهند راه های جدیدی برای مقابله با مشکلات یا استرس ایجاد کنند. این شرایط ممکن است حمایت از زندگی با فردی باشد که مشکل سلامت روانی دارد یا می تواند استرس کاری، استرس رابطه، مشکلات سلامت جسمانی یا هر نوع ناراحتی عاطفی باشد.

8. پشتیبانی برای سازگاری با تغییرات زندگی

گاهی اوقات ممکن است برای سازگاری با تغییرات زندگی نیاز به کمک داشته باشید. از دست دادن یک رابطه، شغل، سوگ، خانه یا دوستان نمونه های از تغییرات است که ممکن است قبلا با آن روبرو نشده باشید.

همیشه این تغییرات زندگی منفی نیستند و گاهی می تواند شامل شروع یک رابطه جدید یا ترمیم رابطه فعلی باشد. ممکن است ایجاد اعتماد به نفس یا مدیریت اضطراب باشد. صرف نظر از نوع تغییراتی که به دنبال آن هستید، یک روانشناس می تواند از شما در ایجاد این تغییرات حمایت کند.

9. گاهی مسئله بهبود کیفیت زندگی است.

برخی مشکلات عاطفی هستند که باعث کاهش شادی یا کیفیت زندگی شما می شود. شاید در گذشته تجربیاتی دارید که از صحبت در مورد آن ها احساس شرم و خجالت دارید.

گاهی اوقات نیز ممکن است شما بخواهید قدمی در حرفه خود بردارید یا وارد یک رابطه جدید شوید، اما می ترسید یا نگران هستید. مسلما در این شرایط بهبود کیفیت زندگی ارزش آن را دارد که از یک متخصص روانشناسی کمک بگیرید.

10. زیرا شما در اولویت هستید و سلامت روان شما ارزشمند است

 شما شایسته این هستید که خود را در اولویت قرار دهید و نیازهای عاطفی و روانی خود را برآورده کنید. شاید این نیازها قبلاً هرگز برآورده نشده باشند، شاید شما هرگز شادی خود را در اولویت قرار نداده اید، و درمان می تواند راهی برای انجام آن باشد. دشواری ها یا چالش های شما ارزش رسیدگی را دارند.

آزمون نیاز به روانشناس

آیا باید به روانشناس مراجعه کنم؟

1 / 10

1) آیا از لحاظ جسمی و روحی استرس دارید؟

2 / 10

2) آیا احساس بی ارزشی و عدم اعتماد به نفس دارید؟

3 / 10

3) آیا اکثر اوقات احساس ضعف خستگی و بی انرژی بودن دارید؟

4 / 10

4) آیا افکار خودکشی دارید و می خواهید به خودتان آسیب بزنید؟

5 / 10

5) در روابطتتان مشکلاتی وجود دارد که نمی توانید آن را حل کنید؟

6 / 10

6) آیا کنترل احساساتتان برایتان دشوار شده است؟

7 / 10

7) شرکت درفعالیت هایی که قبلا به آنها علاقمند بودید دیگر خوشحالتان نمی کند؟

8 / 10

8) آیا تمرکز بر فعالیت ها و یا شغلتان برایتان دشوار شده است؟

9 / 10

9) آیا خواب و یا عادات غذایی شما دچار اختلال شده است؟

10 / 10

10) آیا دچار اعتیاد به الکل و مواد مخدر شده اید؟

برای دیدن نتیجه آزمون اطلاعات خود را وارد کنید.

0%

 
 

 ویژگیهای بهترین متخصص روانشناسی

تعداد کمی از مشاغل به اندازه روانشناسی گسترده و کاربردی هستند. از مشاغل این رشته می توان به مشاور مدرسه، درمانگر ازدواج و خانواده، روانشناس کودک و روانشناس صنعتی-سازمانی اشاره کرد.

بهترین متخصص روانشناسی باید یکسری ویژگی‌های شخصیتی داشته باشند تا به بهترین شکل به بیماران در حل مشکلات عاطفی یا ذهنی کمک کنند. هرکسی که به عنوان یک درمانگر یا متخصص روانشناسی باید دارای یکسری ویژگی های شخصیتی ایده آل باشد.

1. روانشناس خوب شنونده خوبی است

بالاتر از همه صفات دیگر، یک روانشناس باید بتواند نه تنها به آنچه بیمار می گوید، بلکه به زبان بدن بیمار نیز توجه کند. روانشناسان باید از لحاظ احساسی قدرت درک بالایی داشته باشند تا بتوانند آنچه را که بیمار می گوید و همچنین زبان بدن او را تجزیه و تحلیل کنند. آنها باید کاملاً بر احساسات خود کنترل داشته باشند تا زندگی شخصی آنها به زندگی حرفه ای آنها سرازیر نشود.

2. بهترین متخصص روانشناسی فرد رازداری است

یکی دیگر از قوانین اساسی درمان این است که چیزی که بین روانشناس و بیمار گفته می شود هرگز فاش نمی شود. درمانگران هرگز نباید شنیده های خود را در طول جلسه تراپی

به اشتراک بگذارند یا کار خود را با خود به خانه بیاورند.

3. یک روانشناس خوب شخص دلسوزی است و با بیماران همدل است

همدلی ستون فقرات صنعت روانشناسی است و نمی توان آن را جعل کرد. این مهم است که روانشناسان درد عاطفی بیمار را درک کنند و دلسوزی نشان دهند. کسانی که به راحتی از مشکلات دیگران ناامید نمی شوند و به درمان امیدوار هستند.

روانشناس نه تنها باید نسبت به فرد مقابل احساس همدردی کند، بلکه باید قدمی فراتر بگذارد و خود را به جای بیمار بگذارد تا احساسات او را درک و بتواند به جای او فکر کند. آفقط از این طریق می تواند واقعاً به دیگری کمک کند.

4. متخصص روانشناسی خوب فرد کنجکاوی است و قدرت تجزیه وتحلیل خوبی دارد

روانشناسان در حین گوش دادن به بیماران، باید با سؤالات خود روند درمانی را مدیریت کنند. یک متخصص روانشناسی خوب فردی است که به صورت زیرکانه نظارت می کند.این شخص با پرسیدن سؤال قادر به تجزیه و تحلیل اظهارات مبهم بیماران است.

وی قادر است با تجزیه و تحلیل اظهارات مبهم بیماران معانی پنهان را از میان آن ها شکار کند.

5. یک روانشناس خوب مهارت های ارتباطی خوبی دارد

بیمارانی که برای درمان مراجعه می کنند از پیشینه‌های نژادی، سیاسی، اجتماعی-اقتصادی، اخلاقی و فرهنگی متنوعی خواهند بود. یک روانشناس خوب مهارت های بین فردی برای برقراری گفتگو با هر تیپ شخصیتی و القای اعتماد در بیماران را دارد.

6. بهترین متخصص روانشناسی فرد صبوری است

در طول درمان، روانشناسان باید عمیق ترین وتاریک ترین افکار و ترس های مراجعین را کشف کنند تا به آنها کمک کنند تا با مشکلات خود کنار بیایند.

 بهترین متخصص روانشناسی باید از قضاوت کردن در مورد گفته های مراجعین خودداری کنند، حتی اگر با اعتقادات شخصی و اخلاقی او مغایرت داشته باشد. علاوه بر این، درمانگران باید نسبت به  دوره های پیشرفت، پسرفت و پس زدن های گاه به گاه مراجعین صبور باشند.

7. یک متخصص روانشناسی خوب نیازمند مهارت های تحلیلی است

درمانگران خوب  کسانی هستند که می توانند از منطق برای جمع آوری راه حل ها، از اطلاعات محدود، استفاده کنند. روانشناسان باید بتوانند از طریق داده های غیرمجاز برای تعیین علل ریشه ای ناراحتی بیماران و ارائه یک تشخیص دقیق، تحقیق کنند.

8. بهترین متخصص روانشناسی خلاق و انعطاف پذیر است

روانشناسی به مهارت های تحلیلی نیاز دارد، اما همچنین یک هنر و علم در حال تکامل است. موثرترین درمانگران باید به اندازه کافی ذهن باز داشته باشند تا فرضیات قبلی در مورد رفتار انسانی را به چالش بکشند.

و در آخر بهترین متخصص روانشناسی با تغییر جامعه نظریه های جدید را در نظر می گیرد، زیرا ذهن انسان بسیار پیچیده و دائما در حال تغییر است. روانشناسان باید به همان اندازه با یافته های جدید در این زمینه سازگار باشند.

اینستاگرام دکتر داوود نجفی توانا

چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنم؟

اگر هر یک از عواطف یا احساسات زیر را به حدی تجربه می کنید که در زندگی تان  تداخل ایجاد می کند، درمان ممکن است به شما در کاهش اثرات آنها کمک کند. به خصوص مهم است که در نظر داشته باشید اگر احساس می کنید علائمی دارید که از کنترل شما خارج شده است یا ممکن است به خودتان و دیگران آسیب برساند، وقت آن است که به یک روانشناس مراجعه کنید.

علائم احتمالی که نشان می دهد باید به یک درمانگر مراجعه کنید شامل موارد زیر است:

 
 
 
 

احساس مشغله زیاد :

ممکن است احساس کنید کارهای زیادی برای انجام دادن دارید یا مسائل زیادی برای کنار آمدن با آنها دارید. ممکن است احساس کنید نمی توانید استراحت کنید یا حتی نفس بکشید. استرس داشتن می تواند به ایجاد مشکلات جدی در سلامت جسمی منجر شود.

 
 

احساس خستگی :

این علامت فیزیکی اغلب ناشی از مشکلات سلامت روان است یا می تواند با آن همراه باشد. احساس خستگی ممکن است نشان دهنده افسردگی باشد. خستگی می تواند باعث شود که شما بیش از حد معمول بخوابید یا در صبح هنگام بلند شدن از رختخواب مشکل داشته باشید.

 
 

احساس خشم یا عصبانیت :

همه ما  گاهی احساس خشم می کنیم وحتی گذر از خشم هم می تواند مضر نباشد.  اما اگر این احساس در مقایسه با موقعیت ما بسیار شدید هستند و از بین نمی روند، بهتر است برای مقابله با آن به دنبال حمایت باشیم. چرا که خشونت زیاد ممکن است شما را به سمت اقدامات مضر سوق دهد.

 
 

افکار مضطرب یا مزاحم :

طبیعی است که هر از گاهی نگران چیزهایی باشید، اما زمانی که نگرانی بخش قابل توجهی از روز شما را اشغال می کند یا علائم فیزیکی ایجاد می کند، درمان می تواند به شما کمک کند تا با آن مقابله کنید.

 
 

بی تفاوتی و بی علاقگی به فعالیت‌های روزانه :

این احساسات می تواند نشان‌دهنده مشکلات روانی مانند افسردگی یا اضطراب باشد.

 
 

احساس ناامیدی :

از دست دادن امید یا انگیزه یا احساس اینکه هیچ آینده ای ندارید، می تواند نشان دهنده افسردگی یا وضعیت سلامت روان دیگری باشد. احساس ناامیدی بعد از گذراندن یک دوره دشوار طبیعی است، اما زمانی که ادامه دار شود ممکن است به افکار خودکشی منجر شود.

 
 

گوشه گیری :

 ممکن است گاهی نیاز داشته باشیم که از جمع فاصله بگیریم تا در مدت کوتاهی بتوانیم احساس بهتری بدست بیاوریم . بعضی از افراد درونگرا نیز ممکن است بیشتر از دیگران به زمان تنهایی نیاز داشته باشند. اما اگر از بودن با دیگران احساس  ترس یا ناراحتی می کنید، درمان می تواند به شما در درک و مقابله با این احساسات کمک کند.

هیپنوتیزم درمانی

دلایل عدم مراجعه به روانشناس

ممکن است احساس کنید که نیاز به درمانگر دارید، اما بعضی نگران ها شما را از مراجعه به روانشناس منصرف می کند. ممکن است هزینه درمان برای شما نگران کننده باشد یا فکر کنید که درمان شما بسیار سخت یا غیر ممکن است.

شاید گفتگو با روانشناس در ارتباط با رویدادهای دردناک گذشته برایتان ترسناک باشد. اما باید بدانید که کار بر روی چالش ها آسان نیست و درمان اغلب دشوار است. بنابراین اطمینان حاصل کنید که وقتی برای دیدن یک روانشناس آماده هستید، می توانید با خود و با آنها صادق باشید.

زیرا این یک فضای امن و بدون قضاوت است که می توانید هرچیزی را با یک متخصص آموزش دیده به اشتراک بگذارید. در ادامه به صحبت های دکتر داوود نجفی توانا در ارتباط با حس خجالت در زمان مراجعه به روانشناس توجه بفرمایید.

 
 
 
 

فواید تراپی چیست؟

در اینجا  به چند مزیت تراپی اشاره خواهیم کرد:

  • اطلاعات شما از خودتان بیشتر می شود و خودتان را بهتر خواهید شناخت.روانشناسان به داستان شما گوش می دهند و به شما کمک می کنند تا با آن ها ارتباط برقرار کنید. آنها ممکن است راهنمایی یا توصیه هایی ارائه دهند که به شما قدرت دهد تا اقدام کنید.
  • درمان می تواند به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کند. اگر از اهداف خود مطمئن نیستید، درمان می‌تواند به شما کمک کند تا آن‌ها را روشن کنید و گام‌های واقع بینانه برای رسیدن به آن‌ها تعیین کنید.
  • چه مجرد باشید و چه در یک رابطه باشید، درمان می تواند به شما کمک کند تا روابط رضایت بخش بیشتری داشته باشید. تراپی می تواند به حل مشکلات شما در ارتباط با دیگران کمک کند. این مسائل می تواند احساس نا امنی در روابط یا مشکل عدم اعتماد به شریک زندگی باشد.
  • به طور قطع بین سلامت ذهن و بدن ارتباط مستقیمی وجود دارد، وبه همین دلیل تراپی کمک میکند تا وضعیت سلامتی شما بهتر شود. مشکلات روانی درمان نشده می تواند بر سلامت جسمانی تأثیر بگذارد. از سوی دیگر، افرادی که از سلامت عاطفی خوبی برخوردار هستند، ممکن است توانایی بیشتری برای مقابله با مسائل مربوط به سلامت جسمانی داشته باشند.
  • درمان می تواند به بهبود در تمام زمینه های زندگی منجر شود. اگر احساس می‌کنید چیزی شما را از زندگی آنگونه که تصور می‌کنید باز می‌دارد، درمان می‌تواند به شما در رفع این مشکل کمک کند. ممکن است حتی خودتان از دلیلی که شما را از ایجاد تغییر باز می دارد آگاه نباشید و درمان می تواند به شما در یافتن پاسخ کمک کند.
درمان همجنسگرایی
 
 

تفاوت روانشناس، روانپزشک یا درمانگر چیست؟

روانپزشکان پزشکان هستند که در زمینه بیماری های روانی تخصص دارند و آموزش دیده اند. روانپزشکان می توانند نسخه بنویسند و ممکن است روان درمانی یا گفتگو درمانی را به بیماران خود ارائه دهند.

روانشناسی مطالعه ذهن، عواطف و رفتار است. در حالی که روانپزشکی رشته پزشکی است که بر تشخیص و درمان شرایط سلامت روان تمرکز دارد.

روانشناسان می توانند در زمینه های بالینی، تحقیقاتی یا آموزشی کار کنند. برخلاف روانپزشکان، روانشناسان دارو تجویز نمی کنند. با این حال، در صورت نیاز به دارو در هنگام درمان بیمار، روانشناسان از نزدیک با روانپزشکان همکاری می کنند.

روانشناسان معمولا دارای مدرک دکترا در روانشناسی بالینی یا مشاوره هستند. آنها همچنین می توانند بیماران را با استفاده از روان درمانی درمان کنند و در تشخیص های روانپزشکی آموزش دیده اند.

درمانگر اصطلاح گسترده تری است که برای کسانی که در زمینه های مختلف آموزش دیده اند و برای کمک به مردم مجوز دارند، استفاده می شود.

درمانگران می توانند  به عنوان روانکاو، مددکار اجتماعی، مشاوران ازدواج، مشاوران مدرسه و موارد دیگر فعالیت داشته باشند.

 
 

تفاوت بین روانشناس و مشاور چیست؟

یک مشاور که اغلب به آن درمانگر نیز گفته می شود دارای مدرک کارشناسی ارشد در زمینه های مرتبط با سلامت روان مانند روانشناسی، روانشناسی مشاوره یا ازدواج یا خانواده درمانی است. یک مشاور واجد شرایط ارزیابی سلامت روان فرد و استفاده از تکنیک های درمانی مانند گفتار درمانی است. یک روانشناس دارای مدرک دکترا (PhD یا PsyD) است و اغلب آموزش های گسترده ای در تحقیقات روانشناختی یا عمل بالینی دارد.

درباره دکتر داوود نجفی توانا متخصص روانشناسی و هیپنوتیزم درمانگر

 
 
 
 

بهترین متخصص روانشناسی چه خدماتی ارائه می دهد؟

روانشناس می تواند به درمان چندین بیماری مختلف روانی و رفتاری کمک کند و همچنین به شما کمک کند تا با استرس های مختلف زندگی کنار بیایید. این مسائل می تواند بلند مدت یا کوتاه مدت باشد.

موقعیت ها و شرایطی که می توانید به روانشناس مراجعه کنید عبارتند از:

  • اعتیاد به مصرف الکل و مواد مخدر
  • مدیریت  خشم
  • اضطراب
  • افسردگی
  • مسائل خانوادگی و روابط
  • اختلال جنسی
  • اختلالات عاطفی
  • افسردگی پس از زایمان
  • اختلالات خواب
  • مدیریت استرس
  • مسائل مربوط به اعتماد به نفس
  • فوبیاها
  • عادات ناسالم
تماس با دکتر نجفی توانا
 
 

چه زمانی برای مشکلات سلامت روان باید کمک بگیرم؟

مشکلات روانی مختلفی وجود دارد که می تواند افراد را به طور متفاوت تحت تاثیر قرار دهد. اگر نگران تغییرات در سلامت روان خود هستید یا هر یک از علائم زیر را تجربه می کنید، فورا از روانپزشک کمک بگیرید.

علائم هشدار دهنده بیماری روانی عبارتند از:

  • تغییرات خلقی: تغییرات شدید در حالات یا احساسات شما در مدت زمان کوتاه
  • مشکلات تفکر: مشکلات تمرکز، حافظه، گفتار یا تفکر منطقی
  • بی تفاوتی: از دست دادن علاقه به فعالیت ها یا افراد
  • تغییرات خواب یا اشتها: کاهش یا افزایش قابل توجهی در خواب یا اشتها
  • احساس قطع ارتباط: داشتن حس غیر واقعی بودن یا عدم توانایی در ارتباط با دیگران
  • کاهش عملکرد: ترک تحصیل، ناتوانی در انجام وظایف شغلی
  • رفتار غیرمعمول: رفتار عجیب یا غیرمعمول

آیا درمان آنلاین برای من مناسب است؟

با همه‌گیری کووید-19، بسیاری تصمیم به انجام درمان آنلاین گرفتند و بسیاری از پزشکان جلسات را به صورت آنلاین یا تلفنی برگذار می کردند.

 
 
مزایای درمان آنلاین
  • می توانید جلسات را خیلی راحت و بدون نگرانی در مورد رفت و آمد انجام دهید.
  • در موارد بحرانی مانند همین شرایط کووید 19 و همه گیری بیماری با رعایت فاصله اجتماعی به صورت ایمن جلسات را برگذار کنید.
  • برای افرادی که ممکن است از مراجعه به روانپزشک خجالت بکشند یا از شروع درمان ترس دارند، جلسات آنلاین یک راه عالی برای شروع است.
مزایای درمان آنلاین

 

 
 
معایب درمان آنلاین
  • مشکلات فناوری: برای بعضی اشخاص ممکن است دسترسی به اینترنت و یا کار با رایانه یا تلفن برای انجام یک جلسه دشوار باشد.
  • ممکن است بیمه آن را پوشش ندهد: حتماً با بیمه خود چک کنید تا ببینید آیا آنها جلسات شما را پوشش می دهند یا خیر.
  • مجازی بودن : انجام یک جلسه آنلاین می‌تواند سخت باشد و امکان ارتباط و دیدن چهره به چهره درمانگرتان مزایای بی‌شماری دارد.
معایب درمان آنلاین

می دانم، می خواهم، اما نمی توانم!

“می دانم مشکلم چیست و می خواهم از آن رها شوم و یا درمانش کنم، و برای درمان آنها از همه روشها استفاده نموده ام با این وجود نمی توانم.”
مثلا”، وسواس شستن و یا ترسهای غیر معقول و یا عدم اعتماد بنفس و غیره . با اینکه می دانیم این رفتارها یا احساسات غیر منطقی است، با این حال قادر به رهایی و یا کنترل آنها نیستیم.
بنابراین می توان گفت بسیاری از احساسات،هیجانات،و افکار ما ریشه در ناخوداگاه دارد.اگر چه در نهایت ما مسئول اعمال خود در جامعه و در تعامل با دیگران می باشیم.

3 پاسخ

  1. سلام آقای دکتر . پسر من بیش فعالی داره و 2 سالشه . آیا بیش فعالی نیاز به درمان داره یا به مرور زمان بهتر میشه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + چهار =