لوگو دکتر نجفی توانا

درمان اعتیاد و وابستگیهای روانی مضر با هیپنوتیزم

امتیاز بده

تعریف اعتیاد و وابستگیهای روانی مضر

در اینجا دو موضوع را باید مورد بحث قرار داد، موضوع اول اعتیاد است که در اینجا تا حدودی مفصل تر بحث خواهیم کرد و موضوع دوم  وابستگی های روانی را بحث خواهیم کرد که شاید به ظاهر به نظر برسد ارتباط زیادی با اعتیاد ندارد، در صورتی که در اینجا متوجه خواهیم شد که چنین نیست بلکه ریشه های هردوی آنها یکی می باشد.بنا بر این اول وابستگیهای روانی و ارتباط آن با اعتیاد را بطور کوتاه  بحث می کنیم و بعد اعتیاد را مفصل تر شرح خواهیم داد.

[aparat id=’8Ru9U’]

وابستگی های روانی مضر و ارتباط آن با اعتیاد :

وابستگی روانی مضر یک خصیصه روانی است که در طول زندگی فرد با او شکل می گیرد، در واقع منظور از این خصیصه روانی همان بیش از حد احساساتی و هیجانی  بودن  فرد  می باشد. به عبارت دیگر کسانی که بیش از حد احساساتی و یا هیجانی  هستند  از آمادگی بیشتری برای وابسته شدن به هر کس و  یا هر  چیزی از جمله اعتیاد برخوردارند. بنابراین افرادی که بیش از حد تحت تاثیر احساسات و هیجانات خود قرار می گیرند هنگامی که به کسی یا چیزی دلبستگی پیدا می کنند قادر به رهایی و یا جدایی از آن نمی باشند . مثلا کسی که عاشق فرد دیگری می شود ولی ان فرد  به هر دلیلی مثلا” عدم علاقه ، نامزد فرد دیگری بودن و یا متاهل بودن و غیره نمی تواند  خواسته او  را بپذیرد ، در این جا میتوانیم بگوییم که عشق و علاقه این فرد از روی احساسات می باشد و از کنترل عقل او خارج می باشد و شاید خود او نیز میداند که خواسته اش غیر منطقی است اما با این حال قادر به فراموشی و یا رهایی از این وابستگی زیان آور که در واقع  همان احساسات بیمار گونه می باشد نمی تواند رها شود (می دانم ، می خواهم ، اما نمی توانم ) مثال دیگر این که بارها مشاهده شده افراد متاهل که دارای زندگی بسیار خوب و رضایت بخشی هستند به فردی دیگر که هیچ مناسبتی برای او ندارد علاقه مند می شود و قادر به رهایی و یا فراموش کردن آن فرد نمی باشد . بنابراین چنین احساساتی را می توان بیمار گونه نامید و این نوع وابستگی ها را نیز می توان وابستگی های مضر روانی نامید که میتواند در زمینه مسائل عشقی و عاطفی باشد  و یا میتواند در زمینه وابستگی روانی  به مواد مخدر باشد  که آن را اعتیاد مینامند.

بنابر این می توان چنین نتیجه گرفت که  ریشه بسیاری از اختلالات روانی و حتی اعتیاد  ناشی از احساسات و هیجانات غیر قابل کنترل می باشد . تقریبا” بسیاری از ما حتی برای یک بار هم که شده دست به خلاف زده ایم ! اما سعی کرده ایم بر خودمان تسلط داشته باشیم و دیگر آن عمل نا به هنجار را تکرار نکنیم و احتمالا” موفق هم بوده ایم . اما افرادی که بیش از حد تحت تاثیر  عواطف  و احساسات خود می باشند قادر به کنترل احساسات و هیجانات خود نبوده و طبیعتا” به آن عمل عادت کرده و  در نهایت معتاد می گردد. لازم به ذکر است بسیاری از کسانی که اعتیاد پیدا می کنند از بهره هوشی بالایی برخوردارند و ذاتا” نیز  آدم های بسیار مهربان می باشند .

تعریف اعتیاد :

با توجه به تجربیات بالینی و درمانی حاصل شده بهترین تعریفی که می توان از اعتیاد ارایه داد این است: اعتیاد یعنی وسوسه و هوس روانی برای تجدید خاطرات لذت بخش گذشته و یا فرار از یک فشار درونی و یا بیرونی. در این تعریف چند متغییر وجود دارد که باعث ادامه یا شروع مجدد به اعتیاد می شود را توضیح می دهیم .

1- وسوسه و هوس روانی : وسوسه ذهنی برای مصرف مواد مخدر یا محرک به منظور رسیدن به ارامش روانی و جسمانی .

2- خاطرات لذت بخش گذشته: یعنی  خاطرات لذت بخش  گذشته باعث می شود  وسوسه مصرف مواد مخدر یا محرک مجددا در او زنده شود.

3- فرار از فشار درونی مانند دردهای جسمانی و بیقراری روانی: گاهی اوقات فشارهای روانی ناشی از تجربیات شخصی یا فشار های بیرونی باعث میشود که فرد به مواد رجوع کند .و گاهی اوقات نیز دردهای جسمانی باعث می شود که فرد به سوی مواد روی آورد.

4- فشارهای بیرونی: مشکلات اجتماعی و خانوادگی از جمله عوامل محیطی است که باعث ادامه یا شروع مجدد به اعتیاد میشود.

بنابراین میتوان گفت صرف نظر از عوامل به وجود آورنده اعتیاد ، فردی که معتاد و یا وابسته به مواد میشود هم از لحاظ روانی و هم از لحاظ جسمانی گرفتار میگردد با این حال عامل روانی نسبت به عامل جسمانی مهم تر است . آنطور که شواهد نشان میدهد این اظهار نظر درست میباشد زیرا حتما  شما کسانی را میشناسید که بار ها و بارها به وسیله مراکز ترک اعتیاد و یا داروهای پزشکی ترک نموده اند اما مجددا پس مدتی شروع به مصرف نموده اند.بنابراین میتوان گفت اعتیاد یک وسوسه روانی است که اگر از بین برود اعتیاد نیز از بین میرود .

آیا اعتیادجرم است یا بیماری است:

به اعتقاد من اعتیاد یک بیماری است . اما فرایند این بیماری با (جرم )و یا بزهکاری شروع می شود . بنابراین فردی که ابتدا شروع به مصرف مواد میکند در واقع دست به یک بزهکاری میزند که ادامه این بزهکاری باعث بیماری فرد می شود . به اعتقاد من از آن جایی که شیوع عمل اعتیاد زیاد است نمی توان عمل جرم را در مورد آن بکار برد .شاید در بعضی از فرهنگ ها حتی سیگار کشیدن جرم باشد .(برای علاقه مندان کتاب روانشناسی و جرم ترجمه این جانب _ نشر میزان پیشنهاد می شود .)

بنابراین اعتیاد شروع اش جرم یا بزهکاری است ، اما معتاد بیمار است و نیاز به درمان دارد.

توجه : این تعریف در گذشته نیز به وسیله موءلف ارایه شده اما ثبت نگردیده است. لطفا” امانتداری شود .

علل اعتیاد و وابستگیهای روانی مضر

1-وفور مواد : طبیعتا” سهل الوصول بودن مواد یکی دیگر از عوامل اعتیاد میباشد.

2-بیکاری : بیکاری یک معضل اجتماعی دیگری است که باعث اعتیاد می شود.

3-عدم اعتماد به نفس : عامل دیگر اعتیاد عدم اعتماد به نفس می باشد که فرد سعی می کند با استفاده از مواد اعتماد به نفس خود را افزایش دهد تا به راحتی قادر به تعامل با دیگران باشد. شاید یکی از دلایل سرو مشروبات الکلی در مهمانی ها و پارتی ها این است که افراد از لاک کمرویی و خجالتی بودن خارج شوند و نطق شان داغ شود.

4- نبود امکانات تفریحی (حتی افراد تحصیلکرده که امکانات تفریحی برای سپری کردن اوقات فراقتشان ندارند نیز ممکن است به مواد مخدر به منظور داشتن اوقات خوش، روی آورند)

5- و …

به اعتقاد من اعتیاد یک وسواس فکری-عملی می باشد. یک فرد که دارای وسواس نجاست می باشد با اینکه از نظر منطقی می داند تمیز است با این حال قادر به کنترل احساس خود نمی باشد.

بنابراین می توان گفت یک فرد معتاد دارای اختلال روانی است که به صورت وسواس ذهنی برای مصرف مواد و همچنین فرار از درد جسمانی می باشد. به اعتقاد من ریشه وسواس افسردگی می باشد. به اعتقاد من سوء مصرف مواد در ابتدا شروع، یک عمل بزه کارانه و جرم است. اما پس از آن دیگر نمیتوان گفت که آن فرد مجرم است، بلکه باید به او بعنوان یک بیمار نگریست…

درمان اعتياد با هيپنوتيزم

پی آمدهای اعتیاد

عواقب اعتیاد با توجه به شخصیت، وضعیت اقتصادی و سطح فرهنگی افراد متفاوت است. بهر حال اعتیاد باعث فروپاشی و تخریب خانواده، اختلالات روانی و جنسی، بدبینی و شکاکیت، دزدی و جرم، فساد اخلاقی، گوشه گیری و فرار از جامعه و در نهایت افسردگی و بسیاری از موارد دیگر می شود.

با توجه به نوع مواد مخدر عواقب روانی و اجتماعی آنها نیز متفاوت است. مثلا” کسانیکه شیشه مصرف می کنند دچار بدبینی، سوءظن، و توهم می گردند که مسایل جبران ناپذیری را برای اعضای خانواده و خود بوجود می آورند. متاسفانه کسانیکه از این نوع مواد مصرف می کنند بر این اعتقادند که هیچ گونه اعتیاد و وابستگی ندارند و هر وقت که بخواهند می توانند آن را رها کنند.

درمان اعتياد

درمان اعتیاد با هیپنوتیزم درمانی

همانطور که در تعریف اعتیاد گفته شد اعتیاد بیشتر یک وسوسه و هوس روانی است تا یک وابستگی جسمانی. بنابراین در درمان آن هم باید وسوسه روانی مصرف مواد را از بین برد در نتیجه به خودی خود فرد میل خود را به مصرف مواد از دست می دهد. یک فرد معتاد که درد و رنج زیادی را برای ترک مواد تحمل می کند اما پس از مدتی مجددا” به آن روی می آورد، این در واقع بمعنای آن است که قدرت اراده آن فرد تحمل مقاومت در برابر وسوسه تجدید حالات لذت بخشی که آن مواد در گذشته برای او ایجاد می کرد را ندارد. در نتیجه مجددا” شروع به مصرف مواد می کند.

با توجه به تجربیات حاصل شده بنظر می رسد برای درمان اعتیاد یک روش بسیار خاصی را باید بکار برد تا وسوسه مصرف مواد را از بین برد. بنابراین از آنجاییکه هیپنوتیزم قادر به نفوذ به ذهن نا هشیار فرد می باشد، به همراه مشاوره روانشناسی و روان درمانی بهترین روش برای رهایی از اعتیاد به مواد و وابستگی روانی به هر چیز زیان آوری می باشد.

انواع مواد مخدر :

به طور کلی انواع مواد مخدر را بر اساس حسی که در فرد ایجاد می کند را میتوان به سه گروه تقسیم نمود که عبارتند ار :

1_مواد کسل کننده ، آرام بخش یا سستی زا که از لحاظ کیفییت یا طبیعی است  و یا صنعتی (مصنوعی) .

طبیعی مانند : محصولات گیاه خشخاش، تریاک ،شیره تریاک، مرفین .

مصنوعی(صنعتی)مانند:  هروئین، پاپاورین، متادون و …

2_مواد توهم زا :مصرف این نوع از موادها باعث توهمات حسی می شود مانند توهمات بینایی ،شنوایی و توهمات جسمانی و نیز دچار توهمات ذهنی مانند ، شکاکیت  ، بدبینی و … می شود .

انواع توهم زا ها نیز از لحاظ فراوری به دو نوع طبیعی و صنعتی تقسیم می شود.

طبیعی مانند :گیاه شاهدانه ، حشیش ، بنگ ، مارجوانا ، گرس ، مسکالین ، چرس و غیره

مصنوعی ( صنعتی  )   ال. اس دی L.S.D ، شیشه و …

3_مواد نیرو زا:با مصرف این گونه مواد فرد از لحاظ جسمانی و روانی احساس توانمندی کاذب می نماید. این مواد نیز از لحاظ فرآوری یا طبیعی و یا مصنوعی می باشند.

طبیعی مانند :کوکائین ، برگ کوکا ،کراک و غیره

مصنوعی مانند:آمفیتامین و متیل آمفیتامین و غیره

می دانم، می خواهم، اما نمی توانم!

“می دانم مشکلم چیست و می خواهم از آن رها شوم و یا درمانش کنم، و برای درمان آنها از همه روشها استفاده نموده ام با این وجود نمی توانم.”
مثلا”، وسواس شستن و یا ترسهای غیر معقول و یا عدم اعتماد بنفس و غیره . با اینکه می دانیم این رفتارها یا احساسات غیر منطقی است، با این حال قادر به رهایی و یا کنترل آنها نیستیم.
بنابراین می توان گفت بسیاری از احساسات،هیجانات،و افکار ما ریشه در ناخوداگاه دارد.اگر چه در نهایت ما مسئول اعمال خود در جامعه و در تعامل با دیگران می باشیم.

57 پاسخ

  1. درود برشما.علی هستم . زندگی فوق العاده سختی داشتم چندین سال اعتیاد شدید داشتم ‌اما با جلسات NAپاک شدم حدوده ۱۳ سال پاک بودم ک یه اتفاق وحشتناک کل زندگیم رو نابود کرد همسرم بعداز ۱۰ سال زندگی یهو گفتن نمیخواد ادامه بده . با داشتن دوفرزند. اما خیلی دوستش داشتم . تمام سعیم رو کردم. اما نشد . و ناگفته نماند ک زن فوق العاده خوبی بود . بیماری تنفسی داشت . ( آسم ) . اسپری مصرف می‌کرد. خلاصه جدا شدیم و اما دورادور حمایتش میکردم . به اعتقاد خودم ناسپاسی کردم و خداوند از گلایه های من شاید خواست درسی به من بده و بگه : همه چیز میتونه بدتر هم باشه . و همینطور هم شد . همسرم بطوره ناگهانی . هنگام استفاده از اسپری جواب نگرفت و به کما رفت . و الان سه ساله ک توی کماست ‌. مسئله اینجاست ک من بخاطره حمایت از همسرم جدا شد ه و بیمارم ‌اسمم بیشتر از پیش پیشه همه به عنوان یه انسان درستکار و معتمد صدا کرده. اما متاسفانه من از فشارهای زیادی ک بهم اومده و بدلیل داشتن همون بیماری اعتیاد الان حدود یک ساله ک شیشه مصرف میکنم . ولی قیافه و چهره و اینجور چیزانشون نمیده . و من از آبرو ریزی پیش بچه هام و تمام اطرافیانم . نمیتونم برای درمانم کاری بکنم . تو رو خدا اگه راهی هست کمکم کنین ‌ 🥺🙏🙏🙏🙏🥺 ‌

    1. سلام.
      شما سیزده سال با اراده وسوسه مصرف مواد را کنترول کردی که خیلی خوب بوده . یکی راههای درمان اعتیاد روان درمانی و مشاوره است البته شما می توانید از دارو درمانی نیز استفاده کنید. البته مشکل شما باید دقیق تر بررسی شود.
      هیبنوتیزم درمانی در صورتی که به درستی بکار گرفته شود فوق العاده مفید است.

    2. سلام و عرض احترام. بنظر من ارائه روش‌های ثابت نشده و روش‌های بدون هیچ پایه علمی و تجربی و بدون ارائه مکانیسم اثر باعث بی اعتمادی بیماران به درمان پس از نتایج منفی آن خواهد شد و بهتره حداقل هیچ اعتمادی و تضمینی به بیماران داده نشه!!!بیماران محترم خودشون به اندازه کافی مشکلات دارن و ما نباید بر مشکلات آنها بیفزاییم.
      ممنونم

  2. سلام وقت بخیر. بجز هیپنوتیزم شدن باید داروهای دیگه ای هم استفاده کرد؟ مجموعا هزینه چقدر هست و سوال دیگر اینکه اول جلسات مشاوره هست بعد هیپنوتیزم و اگر جواب مثبت هست چند جلسه؟ با تشکر از شما

    1. سلام، اگر هیپنوتیزم درمانیبه درستی صورت بگیرد تمام مشکلات برطرف شده و نیازی به دارو درمانی نخواهید داشت . بعد از مشاوره جلسه اول به تمام سوالات شما پاسخ داده خواهد شد .

  3. سلام. وقتتون به خیر. 48 سالمه و سالهاست به تریاک اعتیاد دارم. بارها ترک کردم اما نتونستم نگه دارم. جدا شده ام و یه دختر تحت حضانت دارم. دلم نمی خواد بیشتر از این هم زندگی خودمو هدر بدم و هم الگوی بدی برای دخترم باشم، وضع مالی خوبی ندارم. می خوام بدونم هیپنوتیزم برای ترک روانی چقدر برام هزینه برمی داره؟

    1. سلام، متاسفانه اعتیاد یک وابستگی روانی ست که حتی اگر وابستگی جسمانی آن از بین رود ، وابستگی روانی آن باعث می شود شخص مجددا به سمت آن برگردد . هیپنوتیزم درمانی همانطور که بارها گفته ام اگر به درستی صورت گیرد ، ریشه اعتیاد که همان وسواس است را از بین می برد و باعث می شود فرد دیگر وسوسه ای برای مصرف نداشته باشد .

  4. سلام آقا دکتر من به پورن و خودارضایی اعتیاد دارم آیا با هیپنوتیزم درمانی درمان می‌شود؟

    1. سلام، متاسفانه با توجه به موارد مشابه شما، اعتیاد به پورنوگرافی شما و خودارضایی با آن یک مشکل معمولی نیست و می تواند تبدیل به انحراف جنسی شود البته اگر سن و سال شما مشخص بود دقیقتر جواب داده میشد .

  5. سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون
    تشکر کنم و امیدوارم باعث ایجاد انگیزه براتون بشه

  6. با سلام تکلیف شهرستانی ها چه میشه کجا چنین عمل هینوتزو پیدا کنن تا دونبال ترک برن

  7. سلام همسر من۴۷ سالشون هست و ۱۵ ساله که به تریاک اعتیاد داره .همیشه ازش خواستم ترک کنه ولی میگه خودم میتونم مدیریت کنم ولی این اتفاق نیفتاده .بنظر شما الان ایشون میتونن ترک کنن ؟دیر نیست ؟

  8. من ۲۷ سالم هست، حدود ۱۱ سال هستش که شیشه مصرف میکنم، من از اونجایی که آدم باهوشی هستم و تغذیه ی فوق العاده خوبی دارم به طوری که ظاهر وصحبت کردن به هیچ وجه شباهتی به اعتیادم نداره، بارها شخصا و بدون هیچ چیزی تا ۲ ماه گذاشتم کنار ولی باز مصرف کردم. تا ۲ سال پیش تصمیم گرفتم کمک از دکتر بگیرم بعد از چند بار تعویض دکتر جای خوبی پیدا کردم . با داروهایی چون گاباپنتین – زیبان ( ولبان) تا ۴ ماه هم قطع مصرف کرده بودم ، متاسفانه به دلیل شکست احساسی در یک رابطه باز بی دلیل مصرف کردم و اینبار شروع داستانی سنگینتر بود، الان من ۳۶ روزه بدون توقف دارم مصرف میکنم در این بین الکل و کوکائین هم استفاده میکنم و بدتر و مهمتر از همه مغزم میگه خیلی بهتر شدم باید مصرف کنم همینطور و من میدونم که این اشتباهه. من خانواده ام امریکا زندگی میکنن و این همه چی رو سختر کرده، میبینم که چه توانایی هایی دارم و با این روال هیچ پیشرفتی نمیکنم، آقای دکتر من واقعا نیاز به یک مداوا جدای افراد دیگه نیاز دارم ، منشرایط خودم را کم دیدم در دیگران، من الان که این متن را مینویسم واقعا نیاز به کمک دارم . راهنمایی کنید هیپنوتیزم همون راهی هست که میتونه کمکم کنه؟ مرسی

  9. با عرض سلام
    آقای دکتر من 36 سال سن دارم .11 سال هست وکیل دادگستری هستم. دچار بیماری مادرزادی قلبی بودم که در 10 سالگی در کشور اطریش تحت عمل جراحی قرار گرفته ام.پس از آن نیز تاکنون آریتمی قلبی دارم و از دیگوکسین و وارفارین استفاده میکنم.
    مدت دو سال بود که اضطرابهای خفیفی داشتم که قبل از اون نداشتم مثلا برای رفتن به دادگاه یا رستوران ویا هر مکان دیگری.تا اینکه اسفند 95 دچار حمله پانیک شدم ولی چون آشنایی با این بیماری نداشتم قضیه را فرض بر همان بیماری قلبی گذاشتم تا اینکه به درخواست دکتر قلبم
    نزد روانپزشک رفتم و تشخیص ایشان همان حمله پانیک بود و دارو تجویز نمودند ولی چند دارو از جمله سرترالین و بوسپیرون به من نساخت و مدام اضطراب من بیشتر می شد حتی در منزل نیز آرام وقرار نداشتم
    سرانجام با پاروکستین و زاناکس بهبودی نسبی حداقل در منزل پیدا کردم ولی همچنان ترس بیرون رفتن از منزل وجود دارد و عملا از شغل و حرفه ام هم بازماندم.
    سوالم از حضرتعالی این هست که با توجه به بیماری قلبی و آریتمی قلبی
    من شما هیپنوتیزم درمانی رو پیشنهاد می کنید ؟
    و هیپنوتیزم درمانی به کل این بیماری را ازبین می برد یا فقط درصد بهبودی افزایش پیدا میکند؟
    با سپاس از حضرتعالی

  10. سلام آقای دکتر نجفی
    همسر من شدیدا به مشروبات الکلی اعتیاد داره یا اصلا نمی خوره یا وقتی شروع میکنه تا آخرش هر چندتا شیشه باشه باید بخوره بعد از پایان شیشه ها پیشمان میشه و قول میده که دیگه نخوره اما بعد از یک هفته دوباره شروع میکنه البته اراده قوی هم در ترک داره اما بدلایل طلاق اولیه که در زندگی داشته و پسرش که فوت کرده و دو دختری که مادرشون نمیزاره همسرم رو ببینه بشدت افسردگی داره آیا با هیپنوتیزم ایشان معالجه میشوند؟

  11. با سلام،
    بردادر 48 ساله ای دارم که حدود 25 ساله که اعتیاد داره و بقول خودش تمام مواد مخدرو تجربه کرده آخرین بار کراک و هروئین بود که الان هم شیشه مصرف می کنه خودش که همیشه میگه عاشق مواده اما با دو بار کمپ رفته تا حالا به پزشک مراجعه نکردیم از طرفی خودش منکر اعتیادشه و میگه ترک کرده در حالیکه اینطور نیست ضمنا کاملا بدبین و عصبی و پرخاشگر و دو شخصیته هستش بیرون خیلی خوب خونه که میاد با کوچکترین چیزی بهم میریزه و همه چی رو توی اتاقش پرت می کنه و می شکنه همین باعث شده که پدرو مادر پیرم دچار ضعف اعصاب و بیماریهای دیگه ای از ترس بشن….
    البته باهاش صحبت کردم و خودمو بهانه کردم که برای افسردگی پیش روانشناس میخواهم بروم اگر تو هم میایی با هم برویم که قبول کرد و استقبال کرد….
    آیا برای ترک و درمان مشکلات اخلاقی وشخصیتی او می توان کاری کرد؟
    و آیا هیپنوتیزم میتونه اونو به زندگی آروم برگردونه؟

    با تشکر

  12. سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    من الان 26 سالم هست
    من دچار وابستگی شدید عاطفی به یک فردی هستم الان نزدیک هشت سال است نابود شدم و هر کاری می کنم از آن خلاصی پیدا نمی کنم و باعث بروز چندین بیماری نیز در من شده است. شش سال دارو مصرف می کردم ولی خوب نشدم و نزدیک یک سال است جلسات روان درمانی (بدون هیپنوتیزم) می روم باز درمان نشدم و آن وابستگی من را کاملا زمین گیر کرده است، آیا با روش های شما درمان قطعی دارد؟ من در بروز خشم نیز مشکل دارم. آیا تا زمان مرگم این مشکلاتم باقی خواهد ماند؟ بخشید که زیادسوال پرسیدم، چون کاملا ناامید بودم ولی با دیدن چند تاپیک در وبسایت شما روزنه ای از امید در من زنده شد. ممنون

  13. سلام من و خواهرم سه سال میشه که به هرویین اعتیاد داریم.خیلی سعی کردیم ترک کنیم ولی وسوسه مواد و درد ترک نذاشت و دوباره به مصرف اون روی آوردیم.وقتی مصرف نمیکنیم افسرده میشیم و دنیا و رندگی برامون بی ارزش میشه.تمام عشق و تفریحمون شده مصرف مواد.یعنی من میرم سرکار و به امید اینکه شب بیام مواد مصرف کنم روزو به شب میرسونم.ولی واقعا از این زندگی بنزینی خسته شدیم.آیا میشه ماهم با هیپنوتیزم و ک

    1. سلام.
      بله، عملکرد ما تحت تاثیر افکار و احساسات ماست. وقتی افکار و احساسات ما درست باشد رفتار ما نیز اصلاح می گردد. بنابراین مشکل شما نیز از این طریق قابل درمان است. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.
      موفق باشید.

  14. سلام .من تازه متوجه شدم که همسرم شیشه مصرف میکنه شروع کرده به کتک زدن من دیگه سر کارش نمیره تا از خونه میرم بیرون انگار که از بچه هاش متنفر باشه در حد مرگ میزنتشون دیگه جرئت ندارم تنها بزارمشون تو خونه باید چیکار کنم اقای دکتر میشه درمان کرد یا طلاق بگیرم چون جون بچه هام در خطره

    1. سلام.
      در صورتی که شوهرتان تمایل به درمان داشته باشد ، قابل درمان است . برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.
      موفق باشید.

  15. سلام ما تازه متوجه شديم كه برادرم به قرص ترامادول اعتياد پيدا كرده حالا نميدونيم چكار كنيم لطفا مارو راهنمايي كنيد

    1. سلام.
      اگر برادر شما میپذیرد که قرص ترامادول مصرف می کند یا به آن اعتیاد پیدا کرده از او بخواهید که آن را رها کند . و در صورتی که اظهار به ناتوانی در رها نمودن قرص و یا وبستگی به آن نمودند ، می توانید او را نزد درمانگر اعتیاد ببرید . در صورت تمایل می توانید با این مرکز تماس گرفته تا راهنمایی شوید .
      موفق باشید.

  16. سلام جناب دکتر من مادر پسر ۳۵ساله ای هستم که اعتیاد به شیشه داره قبلا هم کراک و حشیش میکشید خیلی تنبل هست و احساس میکنم افسردگی هم داره همش به فکر خود کشی چند بار هم اقدام کرده بود همش به من فوش های رکیک میده ی یدفعه وقتایی که خیلی عصبی میشه میاد سمتم که بزنتم همش دارم از زندان و بازداشت درش میارم تورو خدا اقای دکتر میشه کاری براش کرد تورو خدا کمک کنید

    1. سلام.
      بله، فرزند شما نیاز به درمان روانشناسی دارد .انشااله که بهبود پیدا کند.
      موفق باشید.

    1. با سلام وخسته نباشید من مادر پسر22ساله هستم که اعتیاد به مواد داشته ودر حال حاضر سه ماه است که پاک میباشد ولی هنوز استرس دارم که سمتش نره دیگه چون بیشتر از 10بار هست که ترک کرده اما هنوز نتونسته با این که خودش هم دوس داره که این اتفاق بیفته خاستم از اقای دکتر بپرسم آیا با هیپنوتیزم میتوان فرزندم را نجات بدم .چند جلسه وآدرس واز کجا به دست بیارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید..

      1. سلام.
        شک شما درسته .چون اگر هم فرزند شما نخواهد مصرف کند ، وسوسه و شرایط باعث می شود مجددا شروع کند همانطور که نه بار قبل شروع کرد. قابلدرمان است .لطفا برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.
        موفق باشید

  17. سلام من وابستگی زیادی به سیگار داشتم و اطرافیانم بسیار در عذاب بودند . به شما مراجعه کردم اما اطمینان نداشتم که می شود اعتیاد من بطور کامل درمان شود . تنها امیدم این بود که مراجعان قبل از من هم درمان شده اند. امروز هشت ماه است که من دیگر سیگار نمی کشم و آقای دکتر نجفی توانا عمر دوباره ام را مدیون زحمات شما هستم .

  18. سلام من وابستگي خيلي شديدي به سيكار هستم و هيج ارادهاي در مقا بل آن ندارم ٣٥سال سن دارم و اگر سيگار نكشم شديدا پر خاشگر وعصبي ميشوم. و اين باعث اذيت خانواده ام شده است لطفا راهنمايي كنيد

    1. سلام.
      یکی از راه های کاهش مصرف سیگار این است که سیگار را روشن نکنید میتوانید گوشه لبتان بگذارید و یا در دستتان نگاه دارید و ان را روشن نکنید و یا اینکه روشن کردن ان را به چند دقیقه بعد موکول کنید و زمان را طولانی کنید .این عمل باعث میشود شما بر نفس خود غلبه نمایید .در غیر اینصورت :رشته ای بر گردنم افکنده دوست _ میکشد هر جا که خاطر خواه اوست .
      شما وقتی بلافاصله سیگار روشن میکنید کم کم به جایی میرسید که به طور غیر ارادی سیگار روشن خواهید کرد و انوقت از خودتان متنفر میشوید .در صورتی که قادر به کارگیری این روش نبودید باید چاره ای دیگر بیندیشید،یعنی به دنبال درمان باشید.
      موفق باشید.

      1. هرشخص معتادچون عادت به انجام عملی داشته پس میتواند آن را تعغییر دهد چون توی زمیر ناخوداگاهمان نهفته است خواستن توانستن است واین ثابت شده خیلی کسا اعتیاد پیدا کردن ترک کردن الان دارن درد اوارضش را میکشن وبه این باور رسیدن که این درد قشگتراست . زنده بی درد مرده . بی هدف بودن کجایش زندگیست .پس تصمیم میگیریم چون توانسته اند ما هم میتونیم .

      2. سلام برای وسوسه چکارکنم من حتی یک هفته .۱۰ روز الی یک ماه مصرف نمیکنم ولی نمیتونم بزارم کنار لطفا شما راهنمایی کنید

  19. سلام من اعتياد به شيشه داشتم سه ماه است كه سم زدايي كرده ام اصلا مصرف نكردم ولي وسوسه ذهني شديدي دارم خوابم خوب نيست بي قرارم و كأبوسهاي شبانه دارم .آيا هيپنوتيزم مشگلاتم را از بين مي برد. نتيجه ميگيرم.

    1. سلام.
      بله، هیپنوتیزم درمانی هم میتواند وسوسه ذهنی شما را برای مصرف شیشه از بین ببرد و هم کابوس شبانه شما را برطرف نماید .
      موفق باشید.

  20. سلام
    من مصرف شيشه را از ٥سال پيش شروع كرده ام در طَي اين مدت مرتب بستري شدم و سم زدايي كامل بر روي انجام شده است. دو ماه است كه مصرفي نداشته ام ،ولي وسوسه ذهني براي مصرف همچنان در من وجود دارد كأبوسهاي شبانه. و استرس و اضطراب شديد وهچنين بي قراري دارم آيا هيپنوتيزم بر روي من تأثير دارد و من درمان ميشوم .لطفا توضيح دهيد و اينكه چند جلسه هيپنوتيزم لازم است

    1. سلام.
      همانطور که گفته شد مصرف مواد مخدر و یا محرک جنبه روانی دارد من در تعریف اعتیاد اینطور گفته ام ،اعتیاد یک وسوسه روانی برای تجدید خاطرات لذت بخش گذشته به منظور رهاییی از یک فشار روانی و یا درد جسمانی میباشد.البته کابوس شبانه استرس و اضطراب و یا حتی وسوسه مصرف مواد ریشه افسردگی دارد. به هر حال تاکنون همه آنهایی که با میل خود برای درمان اعتیاد مراجعه کرده اند نتایج بسیار شگفت انگیزی گرفته اند .البته میل به درمان از طرف مصرف کننده بسیار مهم است .بله هیپنوتیزم فوق العاده موثر است .
      موفق باشید.

  21. من مادر پسری 14 ساله هستم اخیراً متوجه اعتیاد و مصرف مواد روان گردان و کشیدن سیگار پسرم شده ام .از پدرش و من بی اجازه پول بر می داره افت تحصیلی پیدا کرده .چه کار باید برای درمان اعتیادش انجام بدم؟

    1. سلام به سیما بهتره که به یک روانشناس مراجعه کنید به نظر من بچه ای که الان بی اجازه از جیب باباش پول ورمیداره یا سیگار میکشه و یا مواد مصرف میکنه حتما اینده خیلی بدی در انتظارشه این کودک نمونه ی کامل خلافه تو سن 14 سالگی .به نظر من همه چیزش قابل درمان هم رفتارش هم اعتیادش هم افت تحصیلیش

    2. سلام.
      خانم سیما ، مشکلات فرزند شما خیلی زود شروع شده به نظر می آید که شما باید در رفتار خودتان در منزل تجدید نظر بکنید . معمولا مشکلات والدین باعث میشود که فرزندان انها نیز دچار مشکل شوند، بنابراین حتما شما باید به یک روانشناس مراجعه کنید و در صورتی که بخواهید مشکلات نوجوان شما نیز درمان پذیر است.
      موفق باشید.

  22. من ۲۸ سالمه و باردارم ولی اعتیاد شدیدی به سیگار دارم به خاطر فرزندم باید سیگار را ترک کنم ولی هر بار تلاش می کنم موفق نمی شوم آیا با هیپنوتیزم می توانم سیگار راترک کنم؟

    1. سلام.
      بله میل به سیگار کشیدن نیز با هیپنوتیزم از بین میرود البته میل به مصرف هرگونه موادی از قبیل محرک و یا مخدر از بین میرود و فردی که از ان مواد استفاده میکند تمایل به مصرف ان را از دست میدهد .
      موفق باشید.

  23. سلام من 32 سالمه و از 25 سالگی اعتیاد پیدا کردم دکترهای زیادی رفتم اما پس از مدتی ترک دوباره به مواد گرایش پیداکردم اخیرا شیشه مصرف می کنم آیا با هیپنوتیزم درمان می شوم>؟

    1. سلام آقا شاهین من با چند جلسه درمان تمایلم به مواد بسیار کم شده و عوارض ترک هم ندارم البته هنوز جلسات درمانم ادامه داره و هر جلسه بهتر می شوم

    2. سلام.
      اقا شاهین عزیز به اعتقاد من اعتیاد یک وابستگی روانی و جسمانی است که هیچ وقت نمی شود با ترک جسمانی از ان رها شد .کسی که به وسیله کمپ و یا کلینیک های ترک اعتیاد و یا با دارو های معمولی ترک میکنند بعد از مدتی وسوسه روانی بر ان ها غلبه مینماید و دوباره شروع به مصرف مواد مورد نظر میکنند . بنابراین وقتی وسوسه مصرف مواد از ذهن خارج شود و اراده اش قوی گردد هیچ وقت به سراغ مصرف مواد نخواهد رفت و اگر هم برود گرفتار ان نخواهد شد.در ضمن خوشحالیم که جناب سهیل وسوسه مصرف مواد را ندارد.
      موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − پنج =