Rating is disabled

همجنسگرایی زنان و روش درمان آن

همجنسگرایی زنان یکی از اختلالات جنسی درمان پذیر است. صرفنظر از جنسیت جهت گیری جنسی یعنی تمایلات جنسی فرد ومشخص کننده این است که او به زنان یا مردان یا هر دوی آنها علاقه دارد که در صورت تربیت صحیح و محیط مناسب و سالم تقریباً بیشتر جهت گیریها به جنس مخالف است که به آن جهت گیری جنسی مستقیم straight می گویند.

مگر عده ای که مشکل ژنتیکی یا هورمونی دارند. یعنی تربیت غلط و محیط ناسالم و عزت نفس پایین و تجربیات ناخوشایند عوامل مهمی در ایجاد همجنس گرایی زنان هستند.

همجنس گرایان به سه دسته فاعل، مفعول و دو گانه یعنی (گاه فاعل گاه مفعول) تقسیم می شوند. همجنسگرایی زنان نیز شامل همین موارد است .

همجنسگرایی در زنان

ارتباط عزت نفس با همجنسگرایی زنان

اعتماد به نفس و عزت نفس و رابطه و رفتار جنسی با هم ارتباط مستقیم دارند. عزت نفس در واقع احساسات و باورهای ما نسبت به خودمان است مثلاً اینکه دوست داشتنی، جذاب و باهوش و موفق هستیم. اگر کسی عمیقا به این ها باور داشته باشد حتی در صورت عدم وجود بعضی از این ویژگیها، می تواند عزت نفس داشته باشد.

زنانی که دارای عزت نفس پایین هستند نمی توانند رابطه جنسی سالم و خوبی داشته باشند و بالعکس. یعنی اگر شخصی رفتار جنسی سالم و خوبی نداشته باشد و گرفتار همجنس گرایی  یا همجنس بازی باشد، عزت نفسش کم می شود. بنابراین اگر شخص نسبت به درمان یکی از آنها اقدام کند، درمان دیگری نیز آسانتر می شود.

ایجاد ارتباط و علاقه قوی در بین دختران جوان و زنان معمولا تحت تاثیر داشتن یک همدم و همراز و نیاز به صمیمیت و تعهد است. این علاقه و تعهد تا وقتی از چارچوب های مشخص شده فراتر نرود، آسیب زا نیست.

ولی وقتی تصورات خیالی و جنسی، باعث ایجاد علاقه شود مشکل ساز می شود. برای درمان همجنسگرایی زنان باید زودتر اقدام نمود تا روند درمان سریعتر صورت پذیرد.

عوامل ایجاد همجنسگرایی زنان

1 – تجارب بد و نا خوشایند دوران کودکی مثلاً دیدن رابطه جنسی پدر و مادر یا مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفتن احتمال همجنسگرایی زنان را افزایش می دهد.

2- تجربه رابطه با همجنس در دوران کودکی و نوجوانی در اثر معاشرت با افراد ناباب از عوامل تحریک همجنسگرایی زنان است.

3- نا امید شدن از ایجاد رابطه با جنس مخالف و ازدواج بعلت تلاشهای ناموفق و در نتیجه برای جبران این شکست، به همجنس خواهی اقدام می کنند.

3- نداشتن اعتقادات مذهبی و بی بند و باری فردی و خانوادگی، در برقراری رابطه با همجنس، تاثیر گذار است.

4- نداشتن فضای خصوصی و کافی در محیط خانواده برای هریک از افراد بطوریکه مجبور شوند در یک محل بخوابند و استراحت کنند. (اتاق دخترهای خانواده مشترک است)

5- داشتن تصورات غلط زنان نسبت به پسرها ( بخاطر نداشتن جنس مخالف یا برادری در خانواده ) مثلا همه پسرها خیانتکار و دروغگو هستند از عوامل همجنسگرایی زنان می باشد .

همجنسگرایی دختران

درمان همجنسگرایی زنان

همجنسگرایی زنان که در اصطلاح به آن لز یا لزبین نیز گفته می شود مانند دیگر گرایشات جنسی از دوران کودکی شکل می گیرد. زنانی که تمایلات همجنسگرایانه دارند گاهی احساسات مردانه دارند و برعکس همجنسگرایان مرد نیز ممکن است دچار احساسات زنانه شوند.

از طرفی درصد زنان همجنسگرایی که متقاضی درمان هستند بسیار کمتر از مردان است. این موضوع با توجه به شرایط فرهنگی متفاوت است. به عنوان مثال در فرهنگ ما ایرانی ها زنان کمتر در جستجوی درمان برای این اختلال هستند.

یکی از دلایل این موضوع بخاطر داشتن حس مفعولی زنان در رابطه زناشویی است. زنان در روبط زناشویی مجبور به تحمل رابطه هستند و کمتر به دنبال درمان می گردنند.

این افراد در نهایت دچار سرد مزاجی و بی میلی جنسی می شوند و یا ممکن است در زمان رابطه جنسی با همسرشان درگیر تصورات با همجنس خودشان باشند. روش درمان همجنسگرایی زنان مشابه دیگر اختلالات جنسی به وسیله هیپنوتیزم درمانی انجام می شود. درمان همچنسگرایی با هیپنوتیزم امکان پذیر است چرا که همجنسگرایی چه در مردان وچه زنان معمولا از دوران کودکی شکل می گیرد و منشا آن ضمیر ناخود آگاه است.

هیپنوتیزم درمانی یکی از فنون روان درمانی است که نتایج بسیار مؤثری دارد. از طریق هیپنوتیزم درمانی می شود که با ضمیر ناخود آگاه صحبت کرد و این مسئله را به صورت ریشه ای برطرف نمود. البته این روش درمانی مشروط به خواست و میل شخص به درمان است و تنها در این صورت است که نتایج مثبتی را به بار می آورد.

هیپنوتیزم درمانی و مشاوره و روان درمانی با تصحیح تصورات غلط فرد همجنس خواه و افزایش اعتماد به نفس در فرد و آموزشهای صحیح کمک شایانی به درمان همجنس گرایی  می کنند.

در ادامه به صحبت های دکتر داوود نجفی توانا متخصص روانشناسی و هیپنوتیزم درمانگر در ارتباط با درمان همجنسگرایی زنان توجه بفرمایید.

دکتر داوود نجفی توانا

دارای دکترای تخصصی روانشناسی از هندوستان که مقاطع تحصیلی خود در زمینه روانشناسی بالینی از شهید چمران اهواز و ارشد بالینی و دکترا را درکشور هند اخذ نموده اند.