لوگو دکتر نجفی توانا

سکس یا رابطه جنسی ضربدری چیست و پیامدهای خطرناک آن چیست؟

فهرست محتوا

سکس یا رابطه جنسی ضربدری فرآیندی است که افراد یا زوجین تمایل دارند افراد دیگر را به فعالیت جنسی خود مشترک کنند و تجربیات جنسی را با افرادی جز همسر خود به اشتراک بگذارند.

سکس یا رابطه ضربدری با خطرات و بیماری‌های مختلفی همراه بوده و این خطرات در شرایطی که ازدواج انجام نشده و در روابط جنسی بدون رعایت اصول بهداشت و ایمنی انجام شود، افزایش می‌یابد.

پیامدهای خطرناک سکس یا رابطه جنسی ضربدری

از جمله پیامدهای خطرناک روابط جنسی ضربدری می توان به انتقال بیماری‌های جنسی اشاره کرد؛ مهمترین ویروسی که از این راه انتقال می یابد، ویروس ایدز است.

این ویروس از طریق روابط جنسی بدون استفاده از وسایل محافظتی می‌تواند به افراد منتقل شود. دیگر مورد ناشی از سکس یا رابطه جنسی ضربدری عفونت کلامیدیا است. این عفونت باکتریایی است نیز از انجام روابط جنسی بدون استفاده از وسایل محافظتی، به عوارض منفی منجر شود.

علاوه بر این موارد، باید به ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) نیز اشاره کرد. به طور کلی این نوع روابط را می توان در دسته روابط جنسی پر خطر قرار داد که حتی در صورت رعایت شدن اصول بهداشتی می تواند ریسک و عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت.

بیشتر بدانید: درمان بی میلی جنسی و سرد مزاجی

پیامدهای خطرناک سکس یا رابطه جنسی ضربدری

عوارض فرهنگی روابط ضربدری

انجام سکس یا رابطه جنسی ضربدری ممکن است به فاصله‌گذاری از دوستان و خانواده، و از دست دادن ارتباطات اجتماعی منجر شود. همچنین احساس تنهایی و اضطراب از جمله دیگر موارد مرتبط با روابط ضربدری است زیرا پس از انجام روابط جنسی ضربدری، افراد ممکن است با احساس تنهایی، عدم اطمینان، و اضطراب روبه‌رو شوند.

اثر منفی روابط ضربدری بر تعهد در روابط

در سکس یا رابطه جنسی ضربدری، معمولاً مفهوم تعهد به ازدواج و ارتباط زناشویی دچار چالش فراوانی می شود. افراد در این نوع روابط از لحاظ تعهد با مشکل فراوانی روبرو می شوند؛ به همین دلیل، تجربه تعهد به زندگی مشترک و وفاداری در روابط ضربدری ممکن است به شکل متفاوتی حاصل شود یا حتی وجود نداشته باشد.

در رابطه ضربدری، مفهوم وفاداری به عنوان انگیزه برای رعایت ارتباط مشترک معمولاً ضعیف‌تر است. افراد ممکن است به دلیل عدم تعهد رسمی به رابطه، به‌راحتی به ارتباط‌های جنسی متفاوت مراجعه کنند. با این حال، افرادی نیز ممکن است در سکس یا رابطه جنسی ضربدری تصمیم بگیرند که وفاداری به رابطه خود را رعایت کنند، اما این وفاداری دچار آسیب خواهد شد.

دلیل شکل گیری فانتزی سکس ضربدری

دلیل شکل گیری فانتزی سکس ضربدری

فانتزی‌های جنسی به عنوان یکی از عوامل اساسی در ایجاد رابطه یا سکس ضربدری تلقی می‌شوند. این فانتزی‌ها، تصورات و خواسته‌های ما از رابطه جنسی را در دنیای خیال ایجاد می‌کنند که گاهی نخواهیم آن‌ها را به عمل درآوریم.

قدرت جذابیت این فانتزی‌ها معمولاً بسیار بالا بوده و تحریک جنسی را افزایش می‌دهند. برخی از این فانتزی‌ها موجب احساس شرم یا ترس می‌شوند، اما لازم است توجه داشته باشیم که فانتزی هایی چون سکس ضربدری علاوه بر این موارد می توانند موجب آسیب های جسمی و روانی شوند.

اصلی‌ترین دلیل این فانتزی‌ها ممکن است از دوران کودکی ناشی شود. یکی از این فانتزی‌ها ممکن است شامل تصویر این باشد که فرد خواهان وارد کردن دیگران در رابطه جنسی با شریک خود باشد.

برخی از افراد این فانتزی را به عنوان یک نقطه آغاز برای ارائه این ایده به شریک جنسی خود می‌پذیرند. این اقدام ممکن است به دلیل تنوع‌بخشی در رابطه جنسی باشد از جمله سکس یا رابطه جنسی ضربدری منجر شود، زیرا آن‌ها تصور غلط را دارند که با وارد کردن عناصر جدید، نیاز هیجان و تنوع بر طرف می‌شود.

نحوه مواجهه با درخواست همسر در مورد روابط ضربدری

نکته حائز اهمیت این است که رابطه جنسی باید موجب لذت فرد شود، و اگر قرار است چنین نباشد و شما لذت نبرید و صرفا به خاطر خواسته شریکتان به آن تن بدهید، به خود آسیب های جبران ناپذیری خواهید زد.

اول از همه صحبت های شریکتان را گوش کنید و ببینید درست متوجه شده اید یا خیر. سپس اگر دچار رنجش شده اید، در مورد احساساتتان در مورد سکس یا رابطه ضربدری با همسرتان صحبت کنید.

آیا تمایلات به سکس ضربدری درمان پذیر است؟

آیا تمایلات به سکس ضربدری درمان پذیر است؟

پیش از هر چیز علت را بررسی کنید. چرا همسرتان پیشنهاد سکس یا رابطه حنسی ضربدری داده است؟ در مورد مسائل و مشکلات رابطه خود با هم صحبت کنید. اگر فکر می کنید نمی توانید آن را مدیریت کنید، کمک تخصصی از یک روانشناس و زوج درمانگر می تواند گزینه خوبی باشد.

نکته پایانی

در این مطلب به سکس یا رابطه جنسی ضربدری و پیامدهای خطرناک آن پرداخته شد. همانطور که اشاره شد این نوع روابط در دسته روابط پر خطر قرار می گیرد و در صورت مواجهه با آن می توانید از زوج درمانگر کمک بخواهید. شما می توانید برای دریافت خدمات بیشتر با مطب دکتر داوود نجفی توانا تماس بگیرید.

می دانم، می خواهم، اما نمی توانم!

“می دانم مشکلم چیست و می خواهم از آن رها شوم و یا درمانش کنم، و برای درمان آنها از همه روشها استفاده نموده ام با این وجود نمی توانم.”
مثلا”، وسواس شستن و یا ترسهای غیر معقول و یا عدم اعتماد بنفس و غیره . با اینکه می دانیم این رفتارها یا احساسات غیر منطقی است، با این حال قادر به رهایی و یا کنترل آنها نیستیم.
بنابراین می توان گفت بسیاری از احساسات،هیجانات،و افکار ما ریشه در ناخوداگاه دارد.اگر چه در نهایت ما مسئول اعمال خود در جامعه و در تعامل با دیگران می باشیم.
اختلالات و انحرافات قابل درمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 9 =